AKO MU SE OVA ŽELJA OSTVARI HAJDUK JOŠ STIGNE 'SKINUTI' I DINAMO: / Livaja na predstavljanju najavio senzaciju zbog koje će se Poljud tresti

Image

Glavno je pitanje planira li Livaja ostati u klubu i nakon završetka sezone jer potpisao je na svega četiri mjeseca

22.2.2021.
15:06
VOYO logo

Splitski nogometni div, Hajduk, predstavio je u ponedjeljak svoje najveće zimsko pojačanje, povremenog hrvatskog reprezentativca i igrača koji je karijeru započeo baš na Poljudu, Marka Livaju. Livaja će u Hajduku, za sada, biti samo do kraja sezone, a sportski direktor Mindagunas Nikoličius zahvalio se u uvodu Marku što je pristao doći u klub.

"Moram se zahvaliti prvo Markovu agentu koji nam je izašao u susret i pomogao nam realizirati ovaj vrlo zahtjevan transfer. Zahvalio bi se i Livaji koji je pristao na značajno slabije i manje uvjete i to samo kako bi pomogao svom klubu. Dolazi nam u teškom vremenu i vjerujemo da ovakvim transfrom možemo promijeniti status i učiniti Hajduk velikim", rekao je Nikoličius.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Želim zabiti 30 golova'

"U nedjelju navečer smo bili u nekim razgovorima, ali bilo je previše daleko od finalizacije transfera. AEK je imao utakmicu koja je odgođena. Iskreno, nisam se ni nadao da će me pustiti. Sve se na kraju riješilo u 15 minuta. Početkom prvog mjeseca sam se odlučio vratiti. Mislio sam da je šansa mala, ali na kraju je sve dobro ispalo. Potpisao sam na kraju za klub u koji sam želio doći.

Glavno je pitanje planira li Livaja ostati u klubu i nakon završetka sezone jer potpisao je na svega četiri mjeseca. "Potpisao sam na četiri mjeseca. Sjest ćemo na kraju sezone i vidjeti sve. Ne isključujem nijednu mogućnost. Igram u voljenom klubu, nitko sretniji od mene", rekao je Livaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolazak u Hajduk, kako kaže, za njega je korak naprijed, a otkrio je i koliko bi golova htio zabiti do kraja sezone. "Bitno da momčad igra dobro i da imamo pozitivne rezultate. Volio bih zabiti 30 golova", rekao je Livaja.

"Počeo sam seniorsku karijeru kao napadač. Posljednjih godina igram kao 'desetka' i to mi najbolje odgovara. Nisam još pričao s trenerom", kazao je Livaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo