'Ako je to ulična priča, prihvatit ću to kao razbibrigu'

shimmer fallback
6.2.2015.
10:07
Play logo

ZlatkoCicoKranjčar preuzima Hajduk?! Vijest koja nije dugo zaživjela, tek možda nekoliko sati od objave. Sve je brzo bilo riješeno. Pojedini mediji u Hrvatskoj poigrali su se s imenom legendarnog igrača Dinama i bivšeg izbornika Vatrenih, i smjestili ga u Split. Na Poljud. Na klupu Hajduka. Telefon mu je no stop zvonio, svi su ga zvali. Pa nije valjda da će Kranjčar zamijeniti Igora Tudora? Prolazilo je kroz glavu svima koji su se i osobno htjeli uvjeriti u ovu (ne)istinitost. Navodno je i pukla informacija kako su Splićani već i nabavili novac za Kranjčara...

"Netko, vrlo neodgovoran, igra se mojim imenom. Jesu li to medijske špekulacije, ili su informaciju zakotrljali iz Hajduka, ne mogu reći, ali sa mnom nitko nije razgovarao. Nisam za to ni znao dok me nije nazvala supruga Elvira iz Pariza, koju su zvali zagrebački novinari. I ona me pitala je li to istina... Ako je to ulična priča, prihvatit ću to kao razbibrigu za dokone ljubitelje nogometa, ali ako iza toga stoje ljudi iz Hajduka, moram reći da je to neprofesionalno, daleko od Hajdukove razine", objasnio je Kranjčar za Jutarnji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što bi bilo kada bi ga Hajduk zaista kontaktirao za mjeso trenera splitskih Bijelih?

"Odgovor vam neću otkriti, iako sam uvjeren da Hajduk neće otvoriti pregovore sa mnom. O Hajduku imam visoko mišljenje, klub ima tradiciju i dobrih mladih igrača".

Play logo

Kranjčara povezuju i sa klupom Herthe. Da, i to je još jedna informacija koja je pukla kao grom iz vedra neba. E sad, je li to i stvarno istina, vjerojatno će se saznati u narednim tjednima...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ni Hertha, a ni Hajduk nisu u igri, nisam ni u kakvim pregovorima, odmaram se nakon tri iranske godine, treba mi predah", odlučan je u svojim izjavama Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Schitt's Creek
Superstar
Život na vagi
Love island UK
Elon Musk show
default_cta
Ljubav je na selu
Señorita 89
Ja sam Zlatan
Britain's Got Talent
Play logo