'Ako Bruno Marić ne pauzira do stanke, ja odlazim'

Povjerenik za suce Prve HNL Ivan Peraić ističe kako će odstupiti s dužnosti ako Komisija HNS-a ne prihvati njegov prijedlog da suci Saša Fegeš, Bruno Marić i Alen Gerek odmore do zimske stanke.

31.8.2011.
12:04
VOYO logo

Ivan Peraić povjerio je Bruni Mariću utakmicu na Parku mladeži jer se nadao da je daruvarski sudac svojom kvalitetom dorastao suđenju derbija, međutim nije ispalo onako kako je očekivao.

"Kakva šteta zbog Fegešova previda, koji se nije smio potkrasti. A Mariću sam povjerio delikatnu ulogu baš stoga da ga nekako dignem, da se formom i kvalitetom napokon vrati nakon svih tih optužbi. Naravno da mu vjerujem", rekao je povjerenik za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon velikih pogrešaka na štetu Hajduka u splitskom derbiju, Peraić će od Komisije za suce HNS-a zahtijevati da do zimske stanke na odmor pošalje Fegeša, Marića i Gereka.

"Ispada kako čovjek nema sreće. Na prvom sastanku Komisije za suce HNS-a inzistirat ću da se i Fegeš i Marić, i Gerek kome nije išlo u susretu Istre i Lokomotive 2:1, odmore do zimske stanke. Ukoliko ostali to ne uvaže, zahvalit ću na dužnosti i maknuti se", kazao je Peraić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred povjerenikom za suce sada je težak zadatak određivanja suca za veliki hrvatski derbi koji je na rasporedu 10. rujna na Poljudu.

"Neka me nitko ne zove prije određivanja sudaca za derbi Hajduk – Dinamo u sljedećem kolu, postupit ću po vlastitoj savjesti, ne ni po čijoj želji", zaključio je Peraić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108290562006 arti-201108290024006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo