AJAX POSLAO JASNU PORUKU BARCELONI I OSTALIM VELIKANIMA: / ‘Njih trojica nisu na prodaju, pokušajte ponovo dogodine!’

Image
Foto: AFP PHOTO / Odd ANDERSEN

Europski klubovi se pripremaju za novu sezonu

19.7.2018.
10:57
AFP PHOTO / Odd ANDERSEN
VOYO logo

Nije tajna da je nizozemski Ajax jedan od najproduktivnijih svjetskih klubova kada je riječ o mladim talentina. Amsterdamska akademija još od vremena Cruijffa stvara svjetske talente, a niti ovih godina nije riječ o iznimci.

De Ligt i de Jong su oduševili u paru

Posljednjih godinu dana se pogotovo piše o budućnosti posljednjih Ajaxovih wunderkindova - Matthijsa de Ligta i Frenkieja de Jonga, koji su oduševili lani kao stoperski par, a sezonu prije toga su sa mladom Ajaxovom momčadi došli do finala Europske lige. U priču su se brzo uključili najveći europski klubovi, pa je tako Barcelona pikirala obojicu, dok su se u utrku uključili i PSG i Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pokušajte ponovo dogodine'

Spominjale su se vrtoglave cifre, ali izgleda da je Ajax ovoga puta čvrsto odlučio zadržati svoje mlade nade. Tako je, kako prenosi nizozemski Telegraaf, Ajaxov sportski direktor Marc Overmars isključio mogučnost transfera, barem za ovu godinu. “Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt i Donny van de Beek nisu na prodaju niti pod kojim uvjerima. Pokušajte ponovo dogodine”, bila je jasna Overmarsova poruka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo