AGUERO SLOMIO SRCA NAVIJAČA LIVERPOOLA: / Argentinac približio City naslovu prvaka i ušao u društvo legendi

Image
Foto: AFP

Aktualne prvake još dvije utakmice dijele do obrane naslova

28.4.2019.
16:58
AFP
VOYO logo

Nogometaši Manchester Cityja slavili 1-0 na gostovanju kod Burnleya u 36. kolu engleskog prvenstva te su došli korak bliže obrani naslova prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini pogodak na susretu bio je djelo argentinskog napadača Sergija Aguera. Igrala se 63. minuta susreta kada se odlično snašao pred golom. Nakon centaršuta Bernara Silve opalio je prema golu. Matt Lowton uspio je izbiti loptu, ali je gol- tehnologija pokazala da je prešla crtu tek za par centimetara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S ovom pobjedom City ima bod više od Liverpoola. U idućem kolu prvaci dočekuju Leicester, a Redsi gostuju kod Newcastlea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije u nedjelju Leicester City je pobijedio londonski Arsenal sa 3-0 (0-0). 'Topnici' su od 36. minute igrali s desetoricom igrača, jer je drugi žuti karton dobio Maitland-Niles, a domaća momčad je brojčanu prednost iskoristila u drugom poluvremenu. Leicester je poveo pogotkom 21-godišnjeg belgijskog veznjaka Yourija Tielemansa u 59. minuti, a u završnici dvoboja dvaput je loptu u mrežu poslao Jamie Vardy (86, 90+5).

Leicester je sada osmi na ljestvici sa 51 bodom, dok je Arsenal peti sa 66, jednim manje od četvrtog Chelseaja, a dva više od šestog Manchester Uniteda uoči dvoboja ta dva kluba na Old Traffordu od 17.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo