AGUERO JE ZBOG JEDNOG POTEZA POSTAO NAJVEĆI TRAGIČAR CITYJA, PLJUŠTE REAKCIJE: / 'Pa on to ni na treningu nikad nije zabio'

Image

Aguero se i ispričao putem svog Twittera navijačima te priznao da je ovo bila njegova pogrešna odluka

9.5.2021.
17:52
VOYO logo

Nogometaši Manchester Cityja ipak nisu već u subotu osigurali naslov prvaka Engleske za ovu sezonu, za to im je bila potrebna pobjeda na domaćem terenu protiv Chelseaja, no na kraju su gosti iz Londona slavili sa 2:1.

Najvažniji trenutak utakmice dogodio se kad je Sergio Aguero promašio penal koji je City trebao dovesti u prednost od 2:0. On je pokušao “panenkom” pogoditi za 2:0, ali to je izveo vrlo loše i Mendy je uhvatio njegov udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice uslijedile su brojne reakcije na taj Aguerov potez.

'Najviše je razočaran on'

"Slušajte, sad je sebičan jer je promašio, a da je zabio svi bismo govorili kakav je genijalac. Takva je stvarnost. Ja kažem igračima da odaberu opciju kod izvođenja penala. Može to biti panenka, lijevo, desno, ili sredina. Samo budite odlučni. On je bio odlučan i promašio. Svi su bili razočarani, ali najviše je razočaran on. Sergio je osjetljiv tip“, rekao je nakon utakmice Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aguero se i ispričao putem svog Twittera navijačima te priznao da je ovo bila njegova pogrešna odluka.

Zanimljivo, oglasio se i nekadašnji suigrač Sergija Aguera iz Manchester Cityja Micah Richards koji je rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uhvatio sam se za glavu, nisam mogao vjerovati. On je to stalno radio na treninzima, ali nikad nije uspio zabiti. Ne znam zašto je onda to pokušao“, prenosi Richardsove riječi BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo