AFERA U DINAMU: / Cvitanović bez ikakvog povoda oduzeo kapetansku vrpcu Antoliću i izazvao pomutnju u svlačionici

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Domagoj Antolić izgubio je kapetansku vrpcu koju je nosio u odsustvu Arijana Ademija.

22.11.2017.
14:24
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Sad kad se Ademi vratio, trener Dinama Mario Cvitanović je bez ikakvog povoda oduzeo kapetansku vrpcu Antoliću i dao ju Ademiju. Upravo je Ademi u nedjeljnom susretu 16. kola HNL-a između Dinama i Lokomotive na Maksimiru na ruci nosio kapetansku traku, iako je igrao i Antolić.

Zasigurno, ovo je svakako zanimljiv i nesvakidašnji slučaj. Sportske novosti pišu kako je ovaj potez izazvao pomutnju i strku, što je dokaz da način nije bio ispravan. Također, SN ističe kako su ovim potezom iznenađeni i sami igrači, Antolić, Ademi i suigrači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Špekulira se o tome kako je to zbog toga što će Antolić na zimu napustiti Maksimir, iako već duže vrijeme uprava kluba iz Maksimira radi na inozemnom transferu koji je Antolić, nedvojbeno, zaslužio. Zbog svog karaktera, zalaganja, strpljenja, vođenja momčadi, pristojnosti... Domaći je dečko, nevjerojatno pristupačan, strpljiv, ljubazan. Sve navedeno itekako ide u njegov staž i pedigre i bila bi tragedija da ne ostvari transfer u inozemstvo.

ANTOLIĆ OSTAO BEZ KAPETANSKE TRAKE: Cvitanović nagradio Ademija i pojasnio svoju odluku

Sad je od svega nastala afera, a to nije dobro. Za tim nema potrebe, ne sad kad je Dinamo u pravom kolosjeku na putu prema jesenskom naslovu prvaka Hrvatske. Tomo Šokota, bivši nogometaš Dinama, za SN je prokomentirao događaj i istaknuo kako je "malo neobično da se igraču tako uzme vrpca i ovako na prvu odluka nema smisla".

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo