Posrnuli Imperator: Legendarni Brazilac se vraća nogometu!

Adriano ne odustaje! Brazilski napadač pokušat će se još jednom vratiti nogometu. Novi klub našao je u Francuskoj, od nule kreće u drugoligašu Le Havreu.

16.10.2014.
8:47
VOYO logo

S Interom je osvojio četiri scudetta, ali zadnjih par sezona ga nije bilo nigdje. Zadnji gol na službenoj utakmici je zabio u listopadu 2011. godine. Već dvije godine nije odigrao službenu utakmicu. Pokušavao je u domovini, u Flamengu i Atlético Paranaenseu se vratiti na nogometnu mapu, ali uvijek se 'nešto' ispriječilo.

Kroz karijeru ga je pratio glas kako voli zatvarati klubove i prazniti boce s jednakim žarom kao i zabijati golove na terenu. Treneri i izbornici su govorili da se mora promijeniti, ali Adriano je živio po svom, pa je tako nabacio i desetak kilograma viška.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada ima novu, vjerojatno i posljednju priliku. Još nije bivši igrač, Imperatoru, kako su mu tepali u Italiji, su tek 32 godine.

//www.youtube.com/embed/ePZZ2j4dmSY

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Adriano će stići kroz 15-ak dana. Interes je stvaran i obostran. U nekoliko navrata sam pričao s njegovim agentom. Želi pokušati ponovo, nema ugovor i Le Havre bi ga mogao vratiti na radar europskih klubova. Planiramo potpisati ugovor na šest mjeseci, počevši od siječnja 2015. godine", kazao je predsjednik Le Havrea - Christophe Maillol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo