KAPETAN MODRIH / Ademi za RTL: 'Konkretnost i gard iz prošle sezone... To je put kojim Dinamo želi ići'

Dvogodišnja suspenzija na njemu nije ostavila traga, već ga je osnažila

15.8.2019.
20:25
VOYO logo

"Dokazali smo da smo veliki", poručio je to za RTL kapetan Dinama Arijan Ademi nakon velike pobjede protiv Ferencvarosa. 

Ademi koji je u karijeri prošao mučnu dvogodišnju suspenziju ponovno igra na vrhunskoj razini, ali i ističe: "ono najbolje tek dolazi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teško razdoblje je iza njega

Lider u svlačionici i na terenu kapetan Dinama Arijan Ademi odavno je dokazao da je teško razdoblje iza njega. Posljednji put u Budimpešti kada je počeo golijadu Modrih i u tandemu s Olmom odveo Dinamo u borbu za ulazak u skupine Lige prvaka.

"Djelovalo je stvarno odlično. Izdominirali smo i zasluženo prošli dalje", kaže Ademi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlogodišnja sezona, kaže Ademi, trebala bi biti pokazatelj kako igrati ove godine. "Ta konkretnost i taj gard koji nas je krasio prošle godine... To je put kojim želimo ići", naglasio je.

Ademijev profesionalni put vezan je gotovo isključivo za Dinamo. Počeo je u omladinskom pogonu Šibenika, a na Maksimir je stigao kao 19-godišnjak 2010. godine. Devet godina kasnije Ademi i na terenu i izvan njega dokazuje da je zaslužio kapetansku traku. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U ovom Dinamu ima više lidera"

"U ovoj ekipi ima više lidera", rekao je Ademi. Dvogodišnja suspenzija, otkriva, nije ostavila traga. Dapače, samo ga je osnažila. "Radim i treniram da budem bolji iz dana u dan", rekao je Ademi. 

Novi europski izazov vreba već za šest dana. Riječ je o norveškom Rosenborgu, ali o tome će se, kaže, razmišljati kada završi utakmica protiv Intera. "Sad nam je prioritet Inter i da se odvojimo na ljestvici. Potom dolazi Rosenborg", kaže Ademi. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od Dinama se i ove sezone očekuju velike stvari u Europi. "Pokazali smo kakva smo ekipa kad je bilo najteže. Mislim da smo pokazali svima da smo veliki", rekao je Ademi. 

Jesu li veliki na europskoj sceni i ove sezone, Modri će imati priliku pokazati već sljedeće srijede na Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo