njegova istina / Ademi sa suzama u očima: 'To je ono za što sam se borio, što su napisali da Ademi nije varalica, Ademi je nevin'

Image
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL

'Sretan sam zbog toga iako mi ove dvije godine nitko ne može vratiti'

3.4.2017.
13:00
Jurica Galoić/PIXSELL
VOYO logo

"U obrazloženju CAS-a postoji jedna rečenica koja me čini sretnim i koja mi vraća nadu. To je ono za što sam se borio, što su napisali da Ademi nije varalica, Ademi je nevin", kazao je danas Arijan Ademi u hotelu Hilton, gdje je u suradnji s Dinamom priredio konferenciju za medije kako bi progovorio o svojoj agoniji, piše Večernji list.

Podsjetimo, Međunarodni sportski arbitražni sud (CAS) nedavno je objavio kako je Ademiju smanjena suspenzija s četiri na dvije godine pa bi se veznjak Dinama u listopadu mogao vratiti na travnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam zbog toga iako mi ove dvije godine nitko ne može vratiti", kazao je sa suzama u očima i najavio:

"Vratit ću se bolji i jači, psihički ću biti strašno jak, ovo što sam prošao ojačalo me, uvjeravam da ću biti bolji nego što sam bio. U dobrom sam fizičkom stanju, igram padel, tenis, mali nogomet, redovito trčim... Nije isto kao kada radiš s momčadi, ali brzo ću se vratiti. Poznavajući sebe i karakter, svoju glavu, brzo će mi trebati da pohvatam konce. Dovoljno će mi biti i ova dva mjeseca", rekao je Ademi, prenosi Večernji list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo