ADEMI IZNENADA NAPUŠTA MAKSIMIR? / Dinamo ostaje bez ključnog igrača, novi klub ga najavio kao 'perverzno' pojačanje

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Predsjednik je novinarima najavio dolazak 'perverznog' pojačanja koje su mogli samo sanjati prijašnjih godina

27.7.2020.
17:42
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo će gotovo sigurno prodavati ovoga ljeta. Moraju jer o tome im ovisi budžet za sljedeću sezonu, a trenutno u izlogu baš i nema pretjerano skupih i jakih imena. Govori se o prodaji Lovre Majera u Birmingham, a priprema se i nekakva lista za odstrijel kojom bi se Dinamo riješio suvišnih igrača, poput Hajrovića, Pinta, Atiemwena...

No, zanimljivi se napisi mogu vidjeti u susjednim mađarskim medijima. Oni, naime, pišu kako je Ferencvaroš spreman dovesti Arijana Ademija, ključnog igrača Dinama i jednog od najboljih veznjaka Prve HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

06.06.2020.,Varazdin, - Gradski stadion Andjelko Herjavec.Hrvatski Telekom Prva liga, 27. kolo, NK Varazdin - GNK Dinamo. Arijan Ademi Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Perverzno pojačanje, kažu

Predsjednik Ferencvaroša Gabor Kubatov novinarima je najavio dolazak "perverznog" pojačanja koje su mogli samo sanjati prijašnjih godina. Naglasio je i kako s tim igračem već neko vrijeme pregovaraju i kako je on kapetan kluba koji igra i Ligu prvaka.

Tamošnji mediji malo su deducirali i došli na ideju da bi tu moglo biti govora o Arijanu Ademiju. Par se činjenica tu svakako poklapa. On je igrač visokog kalibra za mađarsku ligu, kapetan je kluba koji je igrao u Ligi prvaka i za njihove pojmove doista bi bio "perverzno" pojačanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, iz nekog našeg kuta gledišta malo je neobično da bi Ademi iz Dinama, koji je realno puno jači i bogatiji klub, otišao u Ferencvaroš. Mađari imaju novca, ali pitanje je bi li baš iskrcali minimalno 5.5 milijuna eura, kolika je Ademijeva inicijalna vrijednost. No, opet s druge strane ako Dinamu zagusti s novcem, nikad se ne zna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo