PROMAŠENI PENAL U ZAGREBU JOŠ MU NISU ZABORAVILI: / Bivši nogometaš Partizana napravio neoprostivo, Srbi će zbog ovog poludjeti

Image
Foto: Screenshot: Profimedia

Bivši nogometaš Partizana i Vojvodine Dejan Vukičević novi je trener kosovskog Feronikelita iz Glogovca

6.8.2019.
16:56
Screenshot: Profimedia
VOYO logo

Bivši nogometaš Partizana i Vojvodine Dejan Vukičević novi je trener kosovskog Feronikelita iz Glogovca, prenosi kosovski portal Telegrafi. Vukićević je potpisao jednogodišnji ugovor, a predstavljanje novog trenera bit će održano u utorak u 18 sati. Ovaj 51-godišnji crnogorski trener tijekom karijere s klupe je pored Vojvodine predvodio Zetu, Mogren, Borac iz Čačka, Mladost iz Podgorice, Dachiju i litvanski Ventspils.

Ladić mu je sjajno obranio penal 30. srpnja 1997. u Zagrebu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
'UNIŠTI ČETNIKE, JE*EŠ SRBIJU': /

Xherdan Shaqiri objavom zapalio Albance diljem svijeta

Image
'UNIŠTI ČETNIKE, JE*EŠ SRBIJU': /

Xherdan Shaqiri objavom zapalio Albance diljem svijeta

Radi se o bivšem nogometašu koji je ostao upamćen u dresu Partizana po promašenom penalu u Zagrebu protiv Dinama 30. srpnja 1997. godine, u onom povijesnom 5:0 plavom razbijanju na proste faktore crno-bijelih.

Kosovari ispali iz pretkvalifikacija Europske lige

Što se tiče Feronikelita, vrijedi spomenuti kako je momčad nedavno u kvalifikacijama za Ligu Europa izgubio dvomeč od Slovana iz Bratislave, ukupnim rezultatom 4:1. Na toj utakmici za momčad iz Slovačke nisu htjeli nastupati srpski igrači Dejan Dražić i Aleksandar Čavrić, koji brane boje Slovana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navijači Slovana 'ulizuju' se Srbima

Također, na tribinama u Bratislavi za vrijeme spomenutog dvoboja mogle su se vidjeti poruke i parole "Kosovo je Srbija", "UEFA Mafia", kao i zastave s kartom Kosova s natpisom "Nema predaje", što su se oduševljenjem dočekali srpski mediji i navijači. Stoga, ovaj potez Vukičevića izazvat će nezadovoljstvo kod srpskih nogometnih pratitelja, a neki će ga okaraktirizirati, odnosno njegov potez neki će okarakterizirati "izdajom", koliko god se radilo o Crnogorcu. No, igrao je u srpskoj ligi i to za Partizan, stoga se njegov odlazak u kosovski klub neće dobro sjesti navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Nov. 27, 2014 - London, United Kingdom - Fans unveil a Kosovo banner ..Europa League Group C- Tottenham vs Partizan Belgrade - White Hart Lane - England - 27th November 2014 - Picture David Klein/Sportimage., Image: 212043235, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika netrepeljivost vlada između Albanaca i Srba

Inače, velika netrepeljivost vlada između Albanaca i Srba. Neprijateljstvo između Srba i Albanaca koje je, otvoreno ili latentno, trajalo je tokom čitavog 20. stoljeća više puta prerastajući u oružani sukob. Ovaj sukob ima svoju dugu i složenu povijest koja se uglavnom odnosi na teritorij Kosova koji je nekad bio dio Srbije, a sad je vlastita država, na što su su Srbi itekako osjetljivi.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo