266 DANA KALVARIJE: / 'Nisam mogao više izdržati doma, sjediti, mirovati i gledati utakmice na TV-u'

Image

Igrač Dinama na posudbi u filijali Lokomotivi Dejan Radonjić vratio se na terene nakon 266 dana izbivanja i neugodne ozljede ligamenata.

2.5.2017.
12:51
VOYO logo

Tim povodom, Radonjić je dao izjavu za službenu internetsku stranicu kluba i opisao kako se osjeća u trenutku svog povratka nogometu.

"Naravno da sam presretan zbog svog povratka na teren jer nisam mogao više izdržati doma sjediti i mirovati, te gledati utakmice preko TV-a. Jedva sam čekao da opet zaigram i osjećao sam pozitivnu nervozu tako da sam sretan što smijem opet raditi ono što volim, a to je igrati nogomet", izjavio je Radonjić i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RIJEČANI OTKRILI TAJNU USPJEHA: ‘Ne pobjeđujemo kroz medije, naši zaštitni znakovi se znaju…’

"Odigrao sam zadnjih petnaestak minuta i bio je lijep osjećaj. Žao mi je što nismo uzeli barem bod. Moram spomenuti te zahvaliti se svima koji su zaslužni za moj povratak nakon toliko dugog izbivanja i njima zahvaljujem od srca što su me vratili, a posebno treneru Tokiću koji mi je pružio priliku da zaigram. Što se tiče subotnjeg ogleda protiv Rijeke u Kranjčevićevoj, iščekujem utakmicu kao i svaku drugu, ne bih išao u detalje jer ne komentiram Rijeku. Trenutno stanje na tablici pokazuje da su najbolja momčad lige i ne može biti ljepše nego igrati protiv takve ekipe", zaključio je Radonjić koji je iz Istre na ljeto 2014. iz Istre prešao u Dinamo.

Vrijedi spomenuti kako je Radonjić, po povratku iz Dinama u Istru na posudbu odmah u sezoni 2015./2016., briljirao i za pulski klub te sezone zabio 16 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo