Počelo je / Njemačka uvjerljivom pobjedom protiv Koreje otvorila Svjetsko rukometno prvenstvo

Image

Glavni protivnik Njemačke u skupini A - Francuska - igrat će u petak protiv Brazila od 20:30 sati

10.1.2019.
19:52
VOYO logo

Njemačka rukometna reprezentacija na uvjerljiv je način u Mercedes-Benz Areni u Berlinu otvorila Svjetsko prvenstvo u rukometu. Nijemci su svladali Koreju rezultatom 30:19 u utakmici koja nije ponudila previše napetosti.

Korejci su se solidno držali do sredine prvog poluvremena unatoč izravnom crvenom kartonu koji je dobio u 12. minuti Kim Dong-myung zbog udaranja Fatha u glavu dok je ovaj bio na skok-šutu. Korejce kao da je taj crveni karton malo "nabrijao" te su pokazali agresivnost čak i s dva igrača manje, no Njemačka je ipak za nekoliko klasa bolja reprezentacija od njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom poluvremenu Nijemci su samo dovršili posao te na najbolji mogući način otvorili Svjetsko prvenstvo na domaćem terenu.

Najefikasniji je u redovima Nijemaca bio je Uwe Gensheimer sa sedam pogodaka, dok je kod Korejaca najbolji bio Jang Dong-hyun koji je zabio četiri pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavni protivnik Njemačke u skupini A - Francuska - igrat će u petak protiv Brazila od 20:30 sati.

Besplatno gledaj live stream utakmica Svjetskog rukometnog prvenstva 2019. samo na RTLplayu, a sve utakmice hrvatske rukometne reprezentacije i ostale najzanimljivije utakmice možete pratiti na RTL-ovim televizijskim kanalima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo