SVI ZAOBILAZE ANFIELD / Nitko ne želi preuzeti posrnulog velikana

Image

Posljednjih dana čelnici Liverpoola ponudili su suradnju trenerskim veličinama Josepu Guardioli, Fabiju Capellu i Jürgenu Kloppu, ali nijedan od navedenih nije želio potpisati ugovor s klubom s Anfielda.

21.5.2012.
14:05
VOYO logo

LIVERPOOL - Trener nizozemskog prvoligaša Ajaxa, FrankdeBoer, odbio je ponudu Liverpoola da na klupi naslijedi KennyjaDalglisha, koji je smijenjen 16. svibnja, piše u ponedjeljak nizozemski dnevnik De Telegraaf.

"Počašćen sam takvim interesom, ali želim nastaviti svoj rad u Ajaxu", izjavio je De Boer koji je osvojio dva naslova prvaka Nizozemske u posljednje dvije sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sa svojim pomoćnicima WimomJonkom i DennisomBergkampom postavljam u Amsterdamu nešto novo, što je razlog zbog kojeg želim raditi u Ajaxu idućih nekoliko godina", pojasnio je Frank de Boer koji je pod ugovorom do lipnja 2014., a sada pregovara i o njegovom produljenju.

Liverpool je englesko prvenstvo završio na osmom mjestu sa 37 bodova manje od prvaka Manchester Cityja i 17 bodova od mjesta potrebnog za kvalifikacije za Ligu prvaka, što mu je najgori rezultat u zadnjih 18 godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo i kako su posljednjih dana čelnici Liverpoola ponudili suradnju trenerskim veličinama poput JosepaGuardiole, FabijaCapella ili JürgenaKloppa, ali nijedan od navedenih nije želio potpisati ugovor s klubom s Anfielda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo