'mi to ne radimo' / Ništa od video zida: grad Split ne želi biti organizator fan zona

Image
Foto: Borna Filic/PIXSELL

Po Pacakovom tumačenju, HNS je u načelu imao dobru želju organizirati fan zone, ali za takvo što je potrebna dobra volja više sudionika. Kazao je kako se HNS bavi organiziranjem nogometnih utakmica

10.6.2015.
21:17
Borna Filic/PIXSELL
VOYO logo

Glasnogovornik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Tomislav Pacak odbacio je primjedbe splistkog gradonačelnika Ive Baldasara da HNS nije prihvatio prijedlog o organiziranju fan zone za kolektivno gledanje utakmice Hrvatska - Italija preko video panoa, pošto će se taj meč zbog kazne Uefe igrati pred praznim tribinama stadiona Poljud, te je uzvrati riječima kako Grad Split ne želi organizirat fan zone.

"Grad Split ne želi biti organizator fan zone pa je to nešto što treba pitati gradonačelnika", izjavio je Pacak u srijedu na konferenciji za novinare odgovarajući na upit u vezi Baldasarovih primjedbi da HNS odbija organizirati fan zone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po Pacakovom tumačenju, HNS je u načelu imao dobru želju organizirati fan zone, ali za takvo što je potrebna dobra volja više sudionika. Kazao je kako se HNS bavi organiziranjem nogometnih utakmica.

"Mi smo, imajući u vidu svu ozbiljnost utakmice, odlučili posebno se usredotočiti na organiziranje ove utakmice koja će se igrati bez gledatelja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na novinarsku opsku kako je izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović rekao da će HNS sudjelovati s financijskim sredstvima u organizaciji fan zona u Splitu za vrijeme utakmice Hrvatska - Italija, Pacak je kao kako ne može komentirati nešto što nije čuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo