Povratak zlatnog olimpijca / Nikša Dobud vraća se vaterpolu nakon četiri godine suspenzije: Potpisao za klub Ratka Rudića

Image
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama 2012. u Londonu te na Europskom prvenstvu 2010. godine

19.2.2019.
17:33
Grgo Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski vaterpolist Nikša Dobud stigao je u jedan od najboljih svjetskih klubova - talijanski Pro Recco, stoji na službenoj stranici kluba.

Tridesettrogodišnji centar već trenira u Italiji pod zlatnim hrvatskim izbornikom Ratkom Rudićem, a bit će spreman za susret Lige prvaka 13. travnja protiv Ferencvaroša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je sjajna prilika da zaigram za jedan od njaboljih klubova na svijetu i zahvalan sam im na tome. Na meni je da se vratim u formu. Dat ću sve od sebe da pomognem momčadi da ostvari svoje ciljeve", rekao je Dobud.

Inače, Dobud se vraća u "pogon" nakon četiri godine suspenzije jer je izbjegao doping kontrolu 21. ožujka 2015. godine. Dobud je tada tvrdio da se radi o nesporazumu, no sud nije imao sluha za njegove žalbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osvojio je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama 2012. u Londonu te na Europskom prvenstvu 2010. godine. Ostat će upamćen i kao ikona dubrovačkog velikana Juga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo