DOBAR POSAO U NJEMAČKOJ / Niko i Ogi milimetar od Lige prvaka

Image
Foto: AP

Nogometaši kijevskog Dinama, Celtica i Cluja ostvarili su gostujuće pobjede u prvim susretima završne runde kvalifikacija za ulazak u Ligu prvaka i sasvim se približili plasmanu u 'elitno društvo'.

22.8.2012.
7:01
AP
VOYO logo

Dinamo je u Mönchengladbachu pobijedio Borussiju 3:1. Golove za ukrajinski sastav zabili su Mihalik (28), Jarmolenko (36) i De Jong (81-autogol), dok je strijelac za njemačku momčad bio Ring (13).

Hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar je igrao do 64. minute za Dinamo kada ga je zamijenio Ognjen Vukojević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CFR Cluj je na gostovanju u Švicarskoj pobijedio Basel 2:1. Dvostruki strijelac za goste bio je Sougou (66, 71), dok je gol za Basel postigao Marco Streller (44).

Celtic je golovima Commonsa (2) i Samaras (75) u Švedskoj pobijedio Helsingborg 2:0. FC Kopenhagen je bio bolji od Lillea 1:0, a gol odluke zabio je Santin (38).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spartak je u Moskvi pobijedio Fenerbahče 2:1. Golove za Spartak postigli su Emmanuel Emenike (59) i Dmitri Kombarov (69), dok je strijelac za turski sastav bio bivši igrač Liverpoola Dirk Kuyt (65).

Preostalih pet utakmica je na rasporedu u srijedu, a među njima je i ogled hrvatskog prvaka Dinama i slovenskog Maribora. Još se sastaju AEL Limassol - Anderlecht, BATE Borisov - Hapoel Ironi Kiryat Shmona, Malaga - Panathinaikos, te Braga - Udinese.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo