Poruka Arsenalu: / 'Nikad nisam vidio takvo što, možda sada vrijedi i funtu više'

Image
Foto: Peter Byrne/Press Association/PIXSELL

Vodeći sastav premierligaške ljestvice Arsenal je pokušao dovesti sjajnog urugvajskog napadača u svoje redove pa je ponudio 40 milijuna i jednu funtu.

6.12.2013.
9:31
Peter Byrne/Press Association/PIXSELL
VOYO logo

Menadžer Liverpoola, Brendan Rodgers, bio je pomalo sarkastičan nakon što je Luis Suarez u pobjedi nad Norwichem od 5-1 upisao četiri gola i asistenciju.

Vodeći sastav premierligaške ljestvice, Arsenal je pokušao dovesti sjajnog urugvajskog napadača u svoje redove pa je ponudio 40 milijuna i jednu funtu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Topnici su vjerovali da u Suarezovu ugovoru postoji otkupna klauzula i visini 40 milijuna funti, što se pokazalo kao lažna informacija.

"Užitak je gledati ga kako igra, a ja i dalje vjerujem da će Suarez svoje najbolje nogometne godine dati Anfieldu. On i Liverpool idu zajedno kao ruka i rukavica. Jako je sretan ovdje i snažno je povezan s klubom i navijačima", rekao je Rodgers te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegov nastup je bio briljantan. Nikada nisam vidio takvo što. Mislim da ga trebate smatrati jednim od najboljih napadača svijeta nakon ovakve predstave. Možda sada vrijedi čak i funtu više!"

Štoviše, urugvajski reprezentativni napadač Edinson Cavani sugerirao je kako je Suarez bolji od Garetha Balea, tvrdeći da bi za transfer njegovog sunarodnjaka trebalo platiti rekordni iznos, da je Suarez minulog ljeta napustio Anfield.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sva četiri gola koje je Luis zabio Norwichu su bili golovi najviše kvalitete. Ali, ništa što on radi na terenu mene ne iznenađuje, jer znam za što je sve sposoban. Ne znam kakva mu je budućnost, ali da ga je Liverpool odlučio prodati, siguran sam da bi za njega tražili rekordan transfer. Jedan takav smo imali prošlog ljeta, ali Luis je na većoj razini'', zaključio je napadač PSG-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo