NIJEMAC PRONAŠAO SAVRŠENOG PARTNERA ANTI REBIĆU: / Milan radi na tri pojačanja s kojim se žele vratiti u vrh talijanskog nogometa

Image
Foto: Profimedia

Na San Siru nema odmora i ozbiljno se radi na dovođenju pojačanja koja će im ponoći da se vrate gdje im je mjesto

8.7.2020.
12:58
Profimedia
VOYO logo

Iako sezona još nije gotova u Milanu već slažu momčad za iduću. Kako javlja Sky Sport Italia Rossoneri su pripremili 75 milijuna eura za trojicu novih igrača, a to su veznjak Sandro Tonali, napadač Dušan Vlahović i branič Kristoffer Ajer.

Kao što se već duže vremena priča njemački stručnjak Ralf Rangnick trebao bi preuzeti momčad te se čini da se on već bacio na posao. Talijani tvrde da je Tonali trebao u Inter, ali da upravo Nijemac inzistira na njemu. Sky dodaje i to da u Vlahoviću (20) vidi savršenog partnera za hrvatskog reprezentativca AntuRebića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Leipzig's German headcoach Ralf Rangnick attends the German Cup (DFB Pokal) Final football match RB Leipzig v FC Bayern Munich at the Olympic Stadium in Berlin on May 25, 2019., Image: 437009089, License: Rights-managed, Restrictions: DFB REGULATIONS PROHIBIT ANY USE OF PHOTOGRAPHS AS IMAGE SEQUENCES AND QUASI-VIDEO., Model Release: no, Credit line: Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

Nijemac u Ajeru pak vidi novi stup obrane. Navodno ga talijanski velikan prati već nekoliko mjeseci, ali morat će biti brzi jer je zvijezda Celtica na meti premierligaša. A zna se kolika je njihova platežna moć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo