NIJE TO ZASLUŽIO: / Navijači Cityja na sramotan se način oprostili od Pellegrinija

Image

Tužan je bio završetak utakmice na Etihadu, na oproštaju Manuela Pellegrinija, najuspješnijieg trenera u modernoj povijesti Manchester Cityja.

9.5.2016.
8:49
VOYO logo

Gotovo prazne tribine Etihada dočekale su kraj utakmice i Pellegrinijev oproštajni govor.

"Za mene su ovo bile tri predivne, nezaboravne godine. Hvala vam navijači za sve, nikad vas neću zaboraviti. Momčad vas treba. Uvjeren sam da ćete i sljedeće sezone biti uspješni u svim natjecanjima. Hvala vam svima", dostojanstven je bio čileanski trener na oproštaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

United može preskočiti City

Činjenica da najveći suparnik Manchester United, ima priliku preskočiti City na mjestu koje vodi u kvalifikacije u Ligu prvaka, očito je dodatno razočarala navijače na Pellegrinijevom oproštaju od Etihada.

Loš tjedan započeo je prošlog vikenda porazom od Southamptona, nastavio se ispadanjem od Reala u polufinalu Lige prvaka, da bi sve kulminiralo remijem protiv Arsenala. Kolo prije kraja, City ima tek dva boda više od Uniteda, ali i utakmicu više na četvrtom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fergusona ispratio pun Old Trafford

A ovako je to izgledalo prije tri godine na obližnjem Old Traffordu, kad se na kraju sezone 2012/13 od klupe Manchester Uniteda opraštao sir Alex Ferguson. Najuspješniji trener u povijesti Uniteda, dobio je ovacije, nešto kasnije i kip ispred stadiona. Škot koji je osvojio čak 38 trofeja s "crvenih vragovima", održao je govor pred prepunim tribinama. Pellegrinija su ispratili tek malobrojni, a na tribinama Etihada bi je tek jedan transparent "Hvala ti, Manuel".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dolazi Guardiola

Premalo za trenera koji je u posljednje tri sezone osvojio naslov i jednom bio drugi u prvenstvu, dva puta osvojio Liga kup te ove sezone odveo momčad do polufinala Lige prvaka, najviše u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već prije par mjeseci znalo se da Pellegrini odlazi na kraju sezone. Njegov nasljednik bit će Pep Guardiola, od ljeta počinje nova era na Etihadu.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo