SUKOB OBITELJI SUKNO I JUGA / Ni doček zlatnih vatrepolista ne može bez skandala!

Image
Foto: PIXSELL

Sandro Sukno je neposredno prije velikog dočeka u Dubrovniku objavio kako je u Londonu potpisao ugovor s riječkim Primorjem! Ne bi to bilo pretjerano čudno da u pozadini cijele priče ne stoji sukob obitelji Sukno i uprave Juga.

14.8.2012.
16:37
PIXSELL
VOYO logo

Malo tko od nekoliko tisuća razdraganih Dubrovčana nije na dočeku svojih zlatnih vaterpolista u ponedjeljak navečer primijetio da među osmoricom veličanstvenih nedostaje SandroSukno. Dan poslije su u javnost iscurili razlozi zbog kojih je proslava olimpijskog naslova bila nepotpuna.

Naime, Sandro Sukno je neposredno prije velikog dočeka objavio kako je u Londonu potpisao ugovor s riječkim Primorjem! Ne bi to bilo pretjerano čudno da u pozadini cijele priče ne stoji sukob obitelji Sukno i uprave Juga, dubrovačkog vaterpolskog kluba koji će izgleda izvući deblji kraj u cijeloj priči.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kako piše Dubrovački list, Sandro Sukno je igrač VK Juga pod tzv. prvim ugovorom kojega je Jug zbog iznimno povoljne financijske ponude Pro Recca lani "posudio" na maksimalno tri godine talijanskom klubu.

Nadalje, ugovorno je Sandro Sukno mogao najdulje tri sezone igrati za Pro Recco, nakon čega bi se morao vratiti u matični klub na godinu dana, ili u slučaju nepovratka Jugu isplatiti mu odštetu od 60 tisuća eura, i u toj ugovornoj klauzuli je problem jer se Sukno nije vratio u Dubrovnik već je potpisao za najvećeg rivala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da cijela priča bude još bizarnija, kompletan transfer realiziran je posredstvom Suknovog oca koji je menadžer svome sinu, ali i - sportski direktor Juga. GoranSukno je transfer svog sina u Primorje realizirao bez znanja ostalih članova uprave Juge koji su za posao saznali iz lokalnih medija te su sazvali hitan sastanak.

Na sjednici Uprave kluba Sukno stariji pred ostalima se pravdao da je u pitanju dobra ponuda neovisno o ugovornim obvezama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pritisak koji se zadnjih dana stvorio oko Sandra Sukna morao se negdje manifestirati pa je navodno mladi vaterpolist nakon dočeka u dubrovačkoj Zračnoj luci pred gotovo punim autobusom nasrnuo na nekoliko članova Uprave Juga. Nažalost, ni zlatni vaterpolo ne može izbjeći skandale...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo