NEZADOVOLJNA ZVIJEZDA BAYERNA POSLALA KOVAČU JASNU PORUKU: / Riječi klupske legende zabrinule sve u Münchenu

Image
Foto: Profimedia

Klupska legenda progovorila je o svom statusu u klubu

9.10.2019.
15:25
Profimedia
VOYO logo

Thomas Müller razmišlja o odlasku iz Bayerna nakon što je NikoKovač u subotu izjavom razbjesnio Nijemca.

"Ako nam ponestane ljudi, Müller će sigurno dobiti minutažu", rekao je Kovač. Sport Bild je potom objavio da bi Müller već u siječnju mogao promijeniti sredinu, međutim Skyjev novinar MarcBehrenbeck , koji je dobro upućen u odgađanja u redovima njemačkog giganta, tvrdi da napadač ne razmišlja o odlasku iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BAYERNOVA LEGENDA NAHVALILA KOVAČA KAO NITKO DO SADA: /

'Tko može reći bilo što protiv njega?!'

Image
BAYERNOVA LEGENDA NAHVALILA KOVAČA KAO NITKO DO SADA: /

'Tko može reći bilo što protiv njega?!'

"Da, stvarno je frustriran, ali ne toliko da želi otići. On nije netko tko bježi", smatra Behrenbeck.

Novi ugovor

Dodao je da on nezamjenjiv i da ga u klubu smatraju vođom, ali i pričuvnom opcijom za tri pozicije odnosno zamjenom za Coutinha, Lewandowskog i krila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Klub mu čak želi na ljeto produžiti ugovor", tvrdi. Nakon informacija koje su poharale njemačke medije Müller se oglasio putem Kickera.

Image
Foto: Profiemdia
Image
Foto: Profiemdia

12.12.2018, Football UEFA Champions League 2018/2019, , 6. match day, Ajax Amsterdam - FC Bayern Muenchen, in Johan Cruijff Arena Amsterdam. Trainer Niko Kovac (Bayern Muenchen)

***DFL and DFB regulations prohibit any use of photographs as image sequences and/or quasi-video.*** *** Local Caption *** Â' pixathlon

//PIXATHLON_pixa017416/Credit:C Muller /M.i.S./PIXATHLO/SIPA/1812141053, Image: 402730454, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: C Muller /M.i.S./PIXATHLO / Sipa Press / Profimedia

Nije sretan

"Apsolutno sam nezadovoljan situacijom. Tek mi je 30 godina, spreman sam i gladan uspjeha. Kako s klubom tako i osobno. Čvrsto sam uvjeren da mogu pomoći momčadi na terenu", kazao je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Trener prije svake utakmice mora donijeti teške odluke. Međutim, trend i činjenica da sam zadnjih pet utakmice počeo s klupe ne čini me sretnim. Ako me stručni stožer vidi samo kao zamjenu u budućnosti, onda ću morati razmisliti što dalje. Preambiciozan sam za tu ulogu“, rekao je Nijemac.

"Jesam li ovako nešto očekivao? Ne, nisam. Pogotovo nakon što sam na proljeće bio uspješan na poziciji desetke te smo osvojili dvostruku krunu kada smo nadoknadili ogroman zaostatak. Nisam očekivao da bi se ovo moglo dogoditi", poručio je napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mediji su puno nagađali posljednjih dana, ali ne želim sudjelovati u tome. Sada je vrijeme da se fokusiram na nogomet. Nastavit ću davati sve od sebe na treninzima i utakmicama i to je sve što mogu reći“, završio je.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo