SAMO LOŠ GLUMAC / Neymara svi kritiziraju, pa čak i slavni Pele

Image
Foto: sports.terra.com

Zvijezda brazilske nogometne reprezentacije i Barcelone Neymar u posljednje se vrijeme sve češće susreće s kritikama kako na terenu pokušava odglumiti prekršaje.

4.4.2014.
10:52
sports.terra.com
VOYO logo

S takvim tvrdnjama slaže se i jedan od najboljih nogometaša svih vremena Pele.

"To je problem kojeg je Neymar imao i u Santosu. Čini mi se kako u izglednim pozicijama stalno pokušava odglumiti prekršaje," kazao je Pele, ali i dodao: "Otkako je stigao u Europu malo se popravio i više ne glumi toliko."

Neymara je za simuliranje nedavno optužio i menadžer Chelsea Jose Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogledajte što rade Neymar ili Balotelli. To su stvari koje vodeći ljudi svjetskog nogometa moraju urediti. Moji igrači nikada ne varaju, niti simuliraju. Upozorio sam ih da mrzim takvo ponašanje," kazao je Mourinho, te dodao: "Tužan sam zbog čestih simuliranja igrača. Međutim, ja nisam važan, to je samo moje mišljenje."

Prije njega nad ponašanjem Neymara se zgražao menadžer Celtica Neil Lennon, kao i trener Real Valladolida Juan Ignacio Martinez.

Lennon je Neymara opisao kao 'sjajnog glumca', dok je slično poručio i Martinez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slično razmišlja i kapetan urugvajske reprezentacije Diego Lugano. "Neymar nema mnogo kilograma pa lako pada na zemlji i tako obmanjuje suce. Zna simulirati prekršaje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo