ZA DUGO PAMĆENJE / Nevjerojatan dan u životu španjolskog napadača

Image
Foto: mundodeportivo.com

Napadač austrijskog prvoligaša Salzburga Jonathan Soriano dugo će pamtiti subotu, 20. travnja. Prvo je prisustvovao rođenju kćeri, a onda na utakmici austrijskog prvenstva zabio tri gola.

22.4.2013.
12:19
mundodeportivo.com
VOYO logo

Prijepodne je španjolski napadač, najbolji strijelac kluba ove sezone, bio u bolnici gdje je prisustvovao rođenju svog trećeg djeteta, kćeri Abril.

Nakon porođaja jedan je prijatelj poslao poruku glasnogovorniku kluba Christianu Kircheru: "Gospođica je tu, mi smo na putu prema stadionu. Reci treneru da bi Jonny volio igrati ako može", piše u ponedjeljak dnevnik Salzburger Nachrichten.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada je bilo 18:53 sati i susret između Salzburga, drugoplasiranog u austrijskom prvenstvu, te Wolfsberga već je bio počeo, igrala se 23. minuta.

Jonathan Soriano je ušao u igru na početku drugog poluvremena dok je rezultat bio 2:2, a onda je nanizao tri pogotka za ukupnu pobjedu Salzburga od 6:2 . Španjolac je tako zabio svoj 23., 24. i 25. gol ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je bio nevjerojatan dan za mene. Imati priliku zaigrati i zabiti tri gola, mislim da to neću skoro zaboraviti", kazao je nakon utakmice Soriano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike