negledljiva 'priredba' / Neviđeni skandal: djeca se tuku u kavezu dok se sve emitira uživo; na noge su se digli ruski političari i Putin

Priča je došla i do ruskog predsjednika Vlarimira Putina te je njegov glasnogovornik rekao kako se odgovarajući nadzorni organi moraju pozabaviti ovim događajem

8.10.2016.
14:03
VOYO logo

Ruski MMA borac Fedor Emelianenko osudio je skandalozne borbe djece do 10 godina.

Naime, uživo su se emitirale na čečenskim televizijama, a na noge su se digli i neki ruski političari.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što se dogodilo u Groznom je neprihvatljivo i nitko to ne može opravdati. Pred nasmijanim odraslim osobama djeca su se međusobno udarala. Pa, zar je zbilja toliko važna organizacija spektakla na račun dječjeg zdravlja" rekao je Emelianenko.

Potom je reagirao i predsjednik kluba Ahmatov koji je organizirao ovu 'priredbu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma tko je on da daje ocjenu o našim borbama i turniru? Otkada je on to postao borac za pravdu. Neka se radije sjeti svoje posljednje borve u kojoj je na svoju sramotu izgubio bitku i bio pretučen naočigled cijelog svijeta", rekao je on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priča je došla i do ruskog predsjednika VlarimiraPutina.

"Ako je ovo sve istina i ako je prikazano na TV-u onda se odgovarajući nadzorni organi moraju pozabaviti ovim događajem", rekao je glasnogovornik predsjednika Rusije, Dmitrij Peskov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sve se uključila i Putinova opunomoćenica za prava djece Ana Kuznjecova.

"Smatram svojom dužnosti ispitati legitimnost organiziranja turnira, legitimnost njegovog prikazivanja na televiziji, nanošenje ozljeda djetetu, i provjeriti u kojoj mjeri je održavanje takvih borbi sustavna pojava", rekla je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo