SPORNI TRANSFER NEYMARA / Neviđeni skandal: Barci je smjestio - Real?!

Image
Foto: PIXSELL

Skandal oko transfera Neymara u Barcelonu i dalje potresa Španjolsku. Predsjednik Barce Sandro Rosell već je podnio ostavku, ali tu nije kraj teškim danima za klub s Nou Campa.

28.1.2014.
12:42
PIXSELL
VOYO logo

Skandal oko transfera Neymara u Barcelonu i dalje potresa Španjolsku. Predsjednik Barce SandroRosell već je podnio ostavku, ali tu nije kraj teškim danima za klub s Nou Campa. Naime, mediji pišu kako je cijeli slučaj "zakuhao" predsjednik Reala FlorentinoPerez.

Njemu je bilo sumnjivo što je Brazilac odbio Realovu ponudu iako je ponudio znatno veću svotu od one koju je Barca prijavila. Bilo mu je čudno što je Neymar prihvatio ponudu od 56 milijuna eura, bez obzira što je Kraljevski klub nudio 80 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz tog je razloga pokrenuo privatnu istragu koja je potom pokrenula lavinu. Ispostavilo se da je Barcelona prijavila transfer od 56 milijuna eura, iako je za prijelaz brazilskog napadača platila čak 40 milijuna eura više.

Na taj dodatak Katalonci nisu platili porez pa bi zbog toga neki čelnici Barcelone mogli iza rešetaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, ukoliko se katalonskom klubu dokaže krivica prijeti mu izbacivanje iz Lige prvaka te preseljenje u drugu španjolsku ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo