OSTAO I BEZ REPASAŽA / Neven Žugaj ispao u osmini finala

Image
Foto: PIXSELL

Na OI u Londonu u ponedjeljak će nastupiti i njegov tri minute mlađi brat blizanac Nenad u kategoriji do 84 kilograma. Braća Žugaj prvi su hrvatski hrvači na OI nakon nastupa Stipe Damjanovića u Atlanti 1996. Damjanović je nastupio i četiri godine ranije u Barceloni.

5.8.2012.
19:47
PIXSELL
VOYO logo

LONDON - Hrvatski hrvač NevenŽugaj poražen je u osmini finala kategorije do 74 kilograma na Olimpijskim igrama u Londonu od Azerbajdžana EminaAhmadova. Kako je Ahmadov kasnije poražen u polufinalu, Žugaj je ostao i bez mogućnosti da se kroz repesaž bori za brončano odličje. U prvom kolu Žugaj je pobijedio egipatskog hrvača IslamaTolbu.

"Imao sam dvije borbe u manje od pola sata, a izgubio sam jer se nisam ni fizički zagrijao, a niti psihološki pripremio, kazao je Neven, te dodao: "Prvo, nisam imao sreće da uđem u ždrijeb među 16, morao sam odraditi kvalifikacije, a vrlo brzo i osminu finala. Protiv Egipćanina je bilo dobro, a protiv Azerbjedžanca se jednostavno nisam pripremio, sve je došlo brzo, jer je borba prije moje završila tušem nakon nekoliko sekundi. Bio sam pasivan u 'stojci', a on je imao dobru obranu u parteru."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na OI u Londonu u ponedjeljak će nastupiti i njegov tri minute mlađi brat blizanac Nenad u kategoriji do 84 kilograma. Braća Žugaj prvi su hrvatski hrvači na OI nakon nastupa StipeDamjanovića u Atlanti 1996. Damjanović je nastupio i četiri godine ranije u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo