NAVALA NA MUNDIJAL / Nestale individualne ulaznice za SP

Image

U FIFA-i kažu da su rasprodane sve karte za prvu, polufinalnu i finalnu utakmicu na SP-u u Južnoj Africi. Ipak, mjesta na stadionima još ima, ali ako se kupi ulaznica za praćenje jedne reprezentacije.

28.5.2009.
17:01
VOYO logo

JOHANNESBURG - Sve individualne ulaznice za prvu utakmicu, polufinale i finale Svjetskog nogometnog prvenstva 2010. u Južnoafričkoj Republici su prodane, objavila je u četvrtak FIFA. 

"Bila je nevjerojatna potražnja za individualnom ulaznicama. Individualne ulaznice za prvu utakmicu, polufinale i finale više se ne mogu kupiti. Sve su takve ulaznice prodane", stoji u priopćenju FIFA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, još je uvijek moguće dobiti mjesta na tim utakmicama "ako se kupi ulaznica koja omogućuje da se prati jedna reprezentacija (ulaznica TST-7)".

Ako reprezentacija koju se netko odluči pratiti bude eliminirana tijekom natjecanja, ta ulaznica osigurava mjesto za finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga, sve ulaznice za utakmice u Capu, Nelspruitu i Tshwaneu također su rasprodane.

Što se tiče druge faze prodaje karata za SP, koja je počela početkom svibnja, a trebala bi završiti 16. studenoga, za nju također vlada velik interes. Dosad je "odobreno" 105.322 ulaznica, a 72.000 zahtjeva još je na razmatranju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inicijalno je bilo zamišljeno da u prodaju za tu fazu bude pušteno samo 100.000 ulaznica, ali je FIFA deblokirala još nekoliko tisuća ulaznica.

Ukupno je u prodaji oko tri milijuna ulaznica za SP koje će trajati od 11. lipnja do 11. srpnja 2010 i prvi put se održava na afričkom kontinentu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo