INCIDENT U MIX ZONI / Nervozni branič ošamario novinara

Image
Foto: Wikipedia

Do incidenta je došlo nakon utakmice u mix zoni kada se skupina igrača Montpelliera žučno raspravljala s novinarom L'Equipea nezadovoljna jednim njegovim ranijim tekstom. Najžešći je bio Jeunechamp koji je u jednom trenutku udario novinara.

18.11.2012.
16:06
Wikipedia
VOYO logo

Branič francuskog nogometnog prvaka Montpelliera Cyril Jeunechamp (36) ošamario je novinara L'Equipea nakon gostujuće utakmice protiv Valenciennesa (1:1) zbog čega mu prijeti suspenzija.

Do incidenta je došlo nakon utakmice u mix zoni kada se skupina igrača Montpelliera žučno raspravljala s novinarom L'Equipea nezadovoljna jednim njegovim ranijim tekstom. Najžešći je bio Jeunechamp koji je u jednom trenutku udario novinara. U incidentu su sudjelovali i Laurent Pionnier, Geoffrey Jourdren, Romain Pitau i Souleymane Camara, a novinara je spasio direktor kluba Philippe Delhay.

Vodstvo francuskog prvaka odmah se ispričalo najavivši kaznu za Jeunechampa. "Vodstvo kluba oštro osuđuje Jeunechampovo ponašanje i postupit će u skladu s klupskim pravilnikom," poručili su sa De la Mossona.

Montpellier se trenutačno nalazi na skromnom 13. mjestu Le Championnata sa 14 bodova, dva više od zone ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo