dan uoči utakmice / Neredi u Pireju: Grci palicama i dimnim bombama napali taksi s Dinamovim navijačima

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

U noći s ponedjeljka na utorak, skupina od 30-ak Olympiacosovih huligana napala je taksi u kojem su bila četvorica navijača Dinama, koji pukom srećom nisu teško nastradali

3.11.2015.
10:46
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Dan uoči susreta 4. kola Lige prvaka između Olympiakosa i Dinama u Pireju se dogodio sukob skupina navijača dvaju klubova, piše Jutarnji

Naime, u noći s ponedjeljka na utorak, skupina od 30-ak Olympiacosovih huligana napala je taksi u kojem su bila četvorica navijača Dinama, koji pukom srećom nisu teško nastradali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako izvještavaju grčki mediji, četvorica Hrvata u ponedjeljak su uzeli taksi u Ateni, traživši vozača da ih odveze do Pireje. Međutim, na uglu dvaju atenskih ulica, Olympiacosovi su huligani motociklima prepriječili put automobilu, kacigom i palicama razbili vjetrobransko staklo koje se razletjelo po hrvatskim državljanima. Potom su na zadnje sjedište bacili baklje i dimne bombe koje su gotovo i doslovno zapalile Dinamove navijače.

Ipak, kada je dim napunio unutrašnjost taksija, Hrvati su otvorili vrata te uspjeli pobjeći napadačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je, nažalost, tek najava većih i težih okršaja koji se očekuju tijekom današnjeg i sutrašnjeg dana, budući da su prema Grčkoj krenule i skupine Dinamovih navijača, prijatelja Panathinaikosovih Gate 13, ali i beogradskih Delija koji su dobili "drugarski" poziv najžešćih navijača Olympiacosa, inače zbratimljenih s okorjelim pristilaicama Crvene zvezde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo