Nemci su to (VIDEO)

Dortmund u dramatičnoj završnici izborio polufinale, Real ide dalje uprkos porazu u Istanbulu

10.4.2013.
0:19
VOYO logo

Fudbaleri Borusije plasirali su se u polufinale Lige šampiona, pošto su u revanš meču četvrtfinala na svom terenu savladali Malagu sa 3:2 (1:1), dok je Real uprkos porazu od 3:2 (0:1) protiv turskog Galatasaraja otišao među četiri najbolje ekipe.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=whg53nnt4cnfDbiP
szólj hozzá: DorMal32Hig

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom duelu Malage i Borusije prošle nedelje nije bilo golova, a debitant u LŠ je odlično počeo revanš i poveo u 25. minutu preko Hoakina.

Izjednačio je Robert Levandovski u 40. minutu, a zatim je istorijski Španaca najavio Eliseu u 82. minutu. Marko Rojs je u prvom minutu sudijske nadoknade izjednačio, a kada su svi mislili da je gotovo, defanzivac Santana je u poslednjim trenucima postigao treći gol i doneo pobedu i veliki preokret "milionerima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=RfKiey3PbtVTwKAA
szólj hozzá: Galatasaray 3 2 Real Madrid Highlights HD

Real je u Istanbulu, uprkos odličnom početku i vodećem golu Kristijana Ronalda u osmom minutu, potpuno razočarao u nastavku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je Emanuel Ebue izjednačio u 57. minutu, zatim su Vesli Snajder u 71. i Didije Drogba u 72. minutu zatresli mrežu Dijega Lopeza za ubedljivo vođstvo. Konačan rezultat postavio je Ronaldo u 92. minutu.

Real je u poslednjih nekoliko minuta igrao bez isključenog Alvara Arbeloe. Ipak, kraljevski klub prošao je dalje zahvaljujući trijumfu od 3:0 u prvoj utakmici u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo