brleković odgovorio šukeru / 'Neka me tuži, za svjedoke ću pozvati 1600 klubova koji grcaju u neimaštini'

Image
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Bivši dopredsjednik HNS-a Ivan Brleković odgovorio je na izjavu Davor Šukara kako ga planita tužiti nakon što se vrati u Hrvatsku. 'Ako me Šuker zaista želi tužiti, neka to učini slobodno. Ja sam u toj izjavi aludirao na Šukerovu rastrošnost, a ne na krađu', kaže Brleković.

4.12.2014.
14:45
Robert Anic/PIXSELL
VOYO logo

Bivši dopredsjednik HNS-a Ivan Brleković, odgovorio je Davoru Šukeru koji se jučer javio RTL-u i najavio tužbu protiv Brlekovića zbog izjave u kojoj je on Šukera optužio za trošenje 200-300 tisuća kuna na karticu HNS-a za vrijeme jednog boravka u SAD-u.

"Ako me Šuker zaista želi tužiti, neka to učini slobodno. Ja sam u toj izjavi aludirao na Šukerovu rastrošnost, a ne na krađu. Ali ako do postupka dođe, za svjedoke ću pozvati 1600 klubova koji grcaju u neimaštini, nemaju za osnovne potrebe", kaže Brleković.

Brleković je komentirao i navijački bunt koji se zakotrljao zbog vodstva HNS-a.

"Proučavao sam akte i statute, Šukera je nemoguće smijeniti, toliko su zabetonirane pozicije. Žilavi su ti momci iz HNS-a, a pravni akti idu im na ruku. Jedino Šuker nije došao sam na poziciju, a oni koji su ga doveli mogli bi izgubiti strpljenje i žrtvovati kraljicu da ne izgube partiju", rekao je Brleković.

Na pitanje misli li da bi USKOK mogao pokucati na vrata HNS-a, Brleković kaže kako USKOK zna o svemu bolje nego on.

"Ako smatraju da ima osnova da djeluju, neka djeluju", kaže Brleković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo