SRBI SE HRABRE HUMOROM / 'Ne mogu spavati koliko sam uplašen'

Image
Foto: svet.rs

Vratar srpske nogometne reprezentacije Vladimir Stojković izjavio je u ponedjeljak da se ne boji atmosfere na Maksimiru i susreta protiv reprezentacije Hrvatske iako je to vrhunska momčad.

18.3.2013.
16:43
svet.rs
VOYO logo

BEOGRAD - "Utakmica je u petak i vidjet ćemo hoće li Hrvati uspjeti pokazati da su bolja momčad od nas, kao što tvrde", rekao je Stojković na konferenciji za novinare održanoj u Sportskom centru u Staroj Pazovi na okupljanju srpske reprezentacije uoči kvalifikacijskih utakmica za SP 2014. protiv Hrvatske i Škotske.

Odgovarajući na pitanje o atmosferi koja srpsku reprezentaciju čeka u Maksimiru Stojković se našalio: "Ne mogu spavati koliko sam uplašen. Šalim se naravno, nema straha. Činjenica je da ova utakmica nije kao druge, da ima određenih tenzija, ali sve je to nogomet", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve ćemo napraviti kako bismo pružili maksimum i izvukli pozitivan rezultat. Hrvatska je vrhunska reprezentacija, sa svih strana prijeti opasnost. Mislim da mogu napraviti dvije odlične momčadi od igrača koje imaju", kazao je vratar Srbije.

Igrač njemačkog prvoligaša HSV-a SlobodanRajković također je istaknuo da je hrvatska nogometna reprezentacija dosta kvalitetnija 'na papiru', ali da Srbija ima kolektiv i da je to sposobna pokazati na terenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač Greuther Fürth NikolaĐurđić rekao je da je utakmica protiv Hrvatske najvažnija utakmica u bližoj povijesti.

"Svi smo svjesni značaja utakmice, a ako rezultat bude dobar, može potpuno promijeniti kvalifikacije, tri boda na Maksimiru mogu promijeniti sve. Možemo dobiti mnogo više, nego izgubiti", poručio je Đurđić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrač Werdera AleksandarIgnjovski istakao je da srpska momčad ide po pobjedu u Zagreb, a od hrvatskih reprezentativaca istaknuo je MarijaMandžukića .

"Ne bojim se atmosfere, u Bundesligi stalno igram pred punim stadionima i protiv vrhunskih suparnika. Kod Hrvata bih izdvojio Marija Mandžukića koji je u životnoj formi, a tu je i iskusni IvicaOlić", zaključio je Ignjovski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo