ROSE POSJETIO ZAGREB / NBA zvijezda za RTL: 'Dražen me oduševio!'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Rose je u društvu Draženove mame Biserke obišao muzej, usput fotografirao Draženove trofeje i slavne trenutke, a na kraju je i dobio njegov dres iz New Jersey Netsa s brojem 3, koji je obećao doma uokviriti. Rose je zauzvrat muzeju poklonio svoj dres iz Chicago Bullsa.

9.7.2013.
12:35
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

U sklopu svoje europske turneje, velika NBA zvijezda DerrickRose posjetio je i Zagreb. Najprije je obišao Muzej DraženaPetrovića i RTL-u otkrio koliko ga je oduševio:

"Nisam znao puno o Draženu prije nego što sam došao u Hrvatsku, ali sada kada sam ovdje i kada ste mi rekli sve o njemu, stvarno mi je velika čast što sam ga vidio. Oduševila me i njegova majka Biserka jer toliko pozitivne energije u jednoj osobi odavno nisam vidio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rose je u Biserkinu društvu obišao muzej, usput fotografirao Draženove trofeje i slavne trenutke, a na kraju je i dobio njegov dres iz New Jersey Netsa s brojem 3, koji je obećao uokviriti doma. Rose je zauzvrat muzeju poklonio svoj dres iz Chicago Bullsa.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Rose je također otkrio kako se dobro zna s TonijemKukočem koji mu je dao najvažniji savjet kada se ozlijedio. Kukoč mu je rekao da ne žuri s povratkom, da nije tragedija propustiti jednu sezonu i Rose ga je poslušao i to mu puno znači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O ostalim hrvatskim košarkašima ne zna mnogo, ali sjeća se 2010. kada je na SP-u u Turskoj s reprezentacijom SAD-a igrao protiv Hrvatske.

Rose će u sklopu svoje zagrebačke turneje još posjetiti novoobnovljeni košarkaški teren na Tuškancu, postat će njegov "kum" i usput se družiti s mladim košarkaškim nadama i dati im pokoji važan savjet za budućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Iako je cijelu sezonu bio ozlijeđen i nije odigrao nijednu utakmicu, naravno da je pratio sve što se događa u NBA-u. Za Miami kaže da je zasluženo pobijedio, ali isto tako se nada da će ih iduće sezone, kada se Rose vrati, Chicago maknuti s trona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo