NEOČEKIVANA PRILIKA / NBA zvijezda odlazi u Kinu

Image
Foto: PIXSELL

"Ponekad se u životu pružaju neočekivane prilike. Jedna takva je pokucala na moja vrata. Radujem se izazovu i novom poglavlju u životu," kazao je McGrady koji je u Houstonu igrao zajedno s umirovljenim kineskim košarkašem Yao Mingom.

10.10.2012.
11:51
PIXSELL
VOYO logo

Jedan od najpoznatijih NBA igrača, Amerikanac TracyMcGrady (33) karijeru će nastaviti u Kini nakon što je za Qingdao Eaglese potpisao ugovor na godinu dana.

McGrady je posljednjih 15 godina proveo u NBA ligi igrajući za Toronto Raptorse, Orlando Magic, Houston Rocketse, New York Knickse, Detroit Pistonse i Atlanta Hawkse. Sedam puta je nastupio na All Stars susretu, dva puta je bio najbolji strijelac lige, a dva puta je biran i u najbolju petorku godine. U posljednje vrijeme nije se previše naigrao zbog stalnih problema s koljenima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponekad se u životu pružaju neočekivane prilike. Jedna takva je pokucala na moja vrata. Radujem se izazovu i novom poglavlju u životu," kazao je McGrady koji je u Houstonu igrao zajedno s umirovljenim kineskim košarkašem Yao Mingom. Postali su veliki prijatelji pa je McGrady nekoliko puta turistički posjetio Kinu.

"Volim Kinu i njezine stanovnike. Uvijek su nasmijani i dobre volje. S ponosom ću igrati za Eaglese," dodao je McGrady.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo