MISLI JEDNOG MVP IGRAČA / NBA zvijezda govori o Draženu i Toniju

U intervjuu pogledajte što Derrick Rose misli o europskoj košarci, pogotovo o Draženu Petroviću i Toniju Kukoču, te koje je korisne savjete udijelio mladim košarkašima.

12.7.2013.
11:40
VOYO logo

NBA superzvijezda Derrick Rose 9. srpnja je posjetio Zagreb, a u sklopu velike adidasove turneje u 24 će dana posjetiti ukupno 10 država i 13 gradova, na turneji kojom adidas želi otići korak dalje i povezati obožavatelje s njihovim idolom, podići svijest o košarci i predstaviti inovacije u košarkaškoj opremi. D Rose će na turneji predstaviti i najnoviji "Chi-Town" model adidas DRose 3.5 tenisice.

U Hrvatskoj kao i cijeloj Europi, postoje brojni obožavatelji uzbudljive napadačke igre Derricka Rosea, ali i njegovog uglađenog sportskog ponašanja izvan terena. Rose je za sezonu 2011. osvojio  prestižnu titulu "Najkorisnijeg igrača NBA lige", postavši najmlađi igrač koji je osvojio ovo priznanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U intervjuu pogledajte što Rose misli o europskoj košarci, pogotovo o Draženu Petroviću i Toniju Kukoču, te koje je korisne savjete udijelio mladim košarkašima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo