NAVIJAČI SASULI PALJBU PO GRAČANU I DRUŠTVU: / Jedna izbornikova izjava srušila internet, fanovi ne mogu vjerovati što je izjavio

Image
Foto: Profimedia

Za mlade Vatrene ovo je bio treći nastup na U-21 prvenstvima (nakon 2000, 2004) i po treći put nisu prošli skupinu

22.6.2019.
10:43
Profimedia
VOYO logo

Čestitke mojim igračima na izvedbi, a Francuskoj na pobjedi. nije bilo lako psihološki se vratiti. Tu je izjavu izbornika mlade reprezentacije NenadaGračana uz status 'izbornikov zaključak' HNS izdvojio i objavio na društvenim mrežama. Malo je reći da im se to obilo o glavu sudeći po brojnim negativnim komentarima koji su ubrzo osvanuli.

Image
HRVATSKA IZGUBILA I ISPALA S EURA, A IGRAČI PRIČAJU DA SU ZADOVOLJNI: /

'Ovo je pravi pristup, svima smo pokazali da možemo...'

Image
HRVATSKA IZGUBILA I ISPALA S EURA, A IGRAČI PRIČAJU DA SU ZADOVOLJNI: /

'Ovo je pravi pristup, svima smo pokazali da možemo...'

Traže ostavku

"Loše pripremljena ekipa. Psihološki uopće nisu bili na levelu takmičenja. Fizički čvrsti ali prespori i bez vizije za taktiku. Tako ništa od ekipe“, „Ono kad idioti uništavaju generaciju u začetku pa nemaju ništa pametno za reći!“, „Ovoga maknuti pod hitno“, „Čekamo ostavku neznalico...“, „Ovo je budućnost hrvatskog nogometa, mladići koji bi danas-sutra trebali nositi igru A reprezentacije. #budizabrinut“, može se pročitati na Instagramu, dok su fanovi na Facebooku bili još nemilosrdniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska reprezentacija do 21 godine izgubila je i u drugom nastupu u skupini C na Europskom prvenstvu u San Marinu, ovoga puta bolja je bila Francuska sa .. (1-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ništa od Tokija

Porazom od Francuske Hrvatska je ostala bez izgleda za prolazak u polufinale, a samim time i plasman na Olimpijske igre u Tokiju sljedeće godine. Strijelac jedinog gola bio je MoussaDembele u 8. minuti.

Protiv fizički i tehnički nadmoćnije Francuske Hrvatska je odlučila igrati povučeno te se oslanjati na protunapade kako bi stigla do pozitivnog rezultata kojim bi zadržala izglede za prolazak dalje sve do posljednjeg kola. No, takva taktika primila je ozbiljan udarac već u samom otvaranju dvoboja jer je Francuska povela u 8. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za mlade Vatrene ovo je bio treći nastup na U-21 prvenstvima (nakon 2000, 2004) i po treći put nisu prošli skupinu, a još uvijek nisu upisali pobjedu. Dvije utakmice su odigrali neodlučeno, a šest puta su poraženi.

Facebook komentari

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo