NAVIJAČI HAJDUKA ZAZIVAJU POVRATAK LEGENDE: / Ibričić objavom rasplamsao fanovima maštu - 'Split će te dočekati kao junaka'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Posljednje tri godine igra za slovenski Domžale

28.7.2020.
22:54
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Bosanskohercegovačkom nogometašu Senijadu Ibričiću samo su tri godine bile dovoljne da zauvijek osvoji srca navijača Hajduka. Da je tomu tako dokaz je i priča koja dolazi iz Splita. Naime, Ibričić se s obitelji nalazi na odmoru u Hrvatskoj, a prije dva dana posjetio je jedan splitski restoran. Tom prilikom oduševljenje poznatim gostom pokazao je kuhar. Prišao je sav sretan do svog idola kako bi mu pokazao tetovažu s njegovim likom i djelom.

“Ljubav, strast, emocija - HAJDUK. Svaka čast majstore, hvala ti!!!”, napisao je potom Ibričić na Instagramu i objavio fotku koju je kuhar iskoristio za tetovažu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sasvim očekivano izazvalo je to oduševljenje navijača splitskog velikana koji su poželjeli da se ikona vrati na Poljud. Možda to i ne bi bio toliko loš potez uprave jer im u ovim kriznim trenucima treba jedan igrač koji bi mogao svojom pojavom u svlačionici napraviti sličan efekt kao što ga je napravio Zlatan Ibrahimović nakon što se vratio ovog siječnja u Milan. Prema reakcijama fanova oni ne bi imali ništa protiv toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zaslužio si da se vratiš i završiš karijeru i da ne odigraš ništa bili bi ti zahvalni jer si zaslužio!!!! Bog.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Jedan od najboljih igrača Hajduka poslije 90-tih ako ne i najbolji.”

“Ibričiću Ibro, vrati se u Split ostavit ćemo ti srce cilo.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ibro legendo vrati se barem jednu oproštajnu sezonu, virujemo u te, posloži malo ove ode, a Split će te dočekat ko junaka.”

“Ja ne znam koji je to stručnjak što mu je rekao da ga ne treba u Hajduk pa da smo imali Ibru bili bi 10 bodova od ovi levata Treba ga vratiti obavezno. Može on bar godinu odigrati na nivou najboljem od ovih Kao Kolinger Samir Ivanušec i da ne spominjem više. Ibro Kralj.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Da smo te imali ove godine najmanje bi drugi bili...pozdrav Ibro.”

Međutim, nekadašnji reprezentativac i u idućoj če sezoni igrati za FK Domžale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarao sam sa šefom i sportskim direktorom i odlučili smo da ostajem dio tima. I četvrtu sezonu zaredom ću igrati za Domžale. Prošla sezona je bila teška, ali moramo iskoristiti to iskustvo da ojačamo i budemo bolji u novim izazovima", rekao je Ibričić za Avaz.

Ibričić je u prošloj sezoni odigrao 37 utakmica i postigao 11 golova, uz šest asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo