Reprezentacija na udaru / Navijači Engleske ljuti zbog cijene novih dresova, nogometaš ih podržao

Image
Foto: Twitter

Engleski navijači su se razbijesnili kad je FIFA predstavila nove dresove za reprezentaciju, i to najviše zbog cijene za 'obične bijele majice s grbom'.

31.3.2014.
17:22
Twitter
VOYO logo

Engleska nogometna reprezentacija predstavila je dresove za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Brazilu, ali za sada nisu naišli na željenu reakciju kod navijača.

'Gordi Albion' će na Mundijalu nositi potpuno bijele dresove s nacionalnim grbom, ali navijači su podigli glas jer on u trgovinama košta astronomskih 90 funti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U takvoj situaciji su svi na društvenim mrežama počeli tražiti alternativna rješenja.

Najveći protivnik tih dresova je vezni igrač Queens Park Rangersa, Joey Barton, koji je na Twitteru napao FIFU zbog cijene novih dresova i odnosa prema navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Revierfoto/DPA/PIXSELL

Barton je istaknuo da je to pljačka prosječnog navijača jer nije normalno da netko za običnu bijelu majicu s prišivenim grbom traži 90 funti.

"To je pljačka navijača. Kada će to prestati? Mislim da je nogomet ponovno dozvolio da mu komercijalizacija uništi dušu. Novi dres je doslovno bijela sportska majica s prišivenim grbom Engleske. Njegova proizvodnja u tvornici na Dalekom istoku košta dvije funte", oglasio se nogometaš na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo