BIZARAN ULET / Navijač se usred akcije bacio Kranjčaru pred noge!

Image
Foto: PIXSELL

U sudačkoj nadoknadi, kada je kijevski Dinamo bio u napadačkoj akciji, jedan domaći navijač upao je na teren te omeo Niku Kranjčara i suigrače da možda stignu i do pobjedničkog pogotka protiv Porta.

7.11.2012.
11:34
PIXSELL
VOYO logo

Iako je utakmica između Dinama i Porta na kijevskom Olimpijskom stadionu završila bez pogodaka, zanimljivih trenutaka nije nedostajalo. Onaj najzanimljiviji dogodio se u 92. minuti usred akcije domaćih igrača.

Niko Kranjčar, koji je u 88. minuti zamijenio Ognjena Vukojevića, počeo je napadačku akciju pokušavši gurnuti suigrača u izglednu priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači Porta blokirali su dodavanje, no kada se lopta ponovno odbila prema hrvatskom reprezentativcu i njegovom suigraču, pred njih se bacio jedan Dinamov navijač prekinuvši izglednu situaciju koja je čak mogla rezultirati pobjedničkim golom protiv portugalske momčadi.

Utakmica je nakratko zaustavljena, redari su uspjeli uhvatiti nepozvanog gosta na terenu, ali Kijevljani su zbog toga izgubili dragocjene minute sudačke nadoknade i susret je završio 0:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo