ekspresno slavlje / Nastavak sjajne forme: Čilić u četvrtfinalu!

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Čiliću su za trijumf mu bila dovoljna samo dva "breaka - po jedan u svakom setu.

20.2.2014.
20:39
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski tenisač MarinČilić plasirao se u četvrtfinale ATP turnira u američkom Delray Beachu pobjedom nad Amerikancem RyanomHarrisonom 6-3, 6-4 nakon 74 minuta igre.

Čilić je lako došao i do druge pobjede nad Harrisonom,115. na ATP listi, kojeg je svladao i na US Openu 2011, a za trijumf su mu bila dovoljna samo dva "breaka - po jedan u svakom setu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U četvrtfinalu Čilića, koji je sedmi nositelj turnira, čeka bolji iz dvoboja Japanca Keia Nishikorija i Rusa Teimuraza Gabašvilia.

Drugi hrvatski reket Ivan Dodig također se plasirao u četvrtfinale, ali na ATP turniru u Marseilleu nakon što je danas u drugom kolu pobijedio Nijemca TobiasaKamkea sa 6-7 (4) 6-0, 6-3 poslije sat i 55 minuta igre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom setu nije bilo prilika za oduzimanje servisa, pa je odluka pala u tie-breaku gdje je uspješniji bio Kamke. Iako je izgubio uvodni set, to nije utjecalo na Dodiga, koji je pojačao ritam i do kraja susreta protivniku je prepustio samo tri gema. Dodig je odlično servirao i u zadnja dva seta na svoj početni udarac izgubio je samo osam poena. Bio je to njihov četvrti međusobni dvoboj, a hrvatski tenisač uvijek je izlazio kao pobjednik.

Ivan Dodig u četvrtfinalu ide na prvog nositelja Francuza RichardaGasqueta, protiv kojeg je dosad igrao samo jednom, 2013. na Australian Openu, te je izgubio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo