NAKON TEŠKE NOĆI UMJESTO ČERVARA NA PRESICI SE POJAVIO NJEGOV POMOĆNIK: / 'Ostaje li izbornik pri svom? Razgovarali smo jutros...'

Image
Foto: Screenshot/RTL

Za prolazak Kauboji moraju slaviti protiv Danske uz pobjedu Katara nad Argentinom

24.1.2021.
11:14
Screenshot/RTL
VOYO logo

Hrvatska muška rukometna reprezentacija izgubila je susret 2. kola skupine II drugog kruga Svjetskog prvenstva u Egiptu od Argentine s 19-23 (12-12) i time praktički izgubila izglede za prolazak u četvrtfinale.

Image
MARIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: /

'Volio da nas vi zgazite, a da mi uđemo u četvrtfinale. Istina je da smo podbacili. Jučer nam je bio smak svijeta'

Image
MARIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: /

'Volio da nas vi zgazite, a da mi uđemo u četvrtfinale. Istina je da smo podbacili. Jučer nam je bio smak svijeta'

Nakon utakmice izbornik LinoČervar najavio je odlazak s te dužnosti po završetku Svjetskog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo dobro igrali. Jako sam iznenađen, jer smo prethodne tri utakmice dobro odigrali. Preuzimam odgovornost i mislim da je bolje da umjesto mene dođe netko drugi. Svoj sam dio dao uz puno posvećenosti, strasti i angažmana u vođenju reprezentacije. Mislim da nije u redu da ostanem izbornik nakon što ekipa ovako loše odigra jednu ovako važnu utakmicu", rekao je Červar za RTL televiziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslije prospavane noći pred novinare je stao Červarov pomoćnik Hrvoje Horvat.

"Nije bilo lagano prespavati noć i ući u novi dan. To treba ostaviti iza sebe, tragedija je što smo izgubili, ali još uvijek smo u turniru. Možda napravimo još sjajnih stvari, ali neće biti lako. Znali smo se izvući iz nemogućih situacija", započeo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U kakvom je stanju ekipa? Želja i htijenje postoji što se vidi po malom broju primljenih golova. Obrana je bila dobra, ali nije bilo dovoljno protočnost i individualne kvalitete u napadu. Ekipa je svjesna da smo podbacili i da nismo na najvišoj mogućoj razini. Treba ostati pozitivan i hrabar i uzdignute glave ući u utakmicu s Danskom".

"Kako protiv Danske kad nismo mogli s Japanom i Argentinom? Ne trebamo se previše zavaravati da će to biti lagan posao. Čeka nas jedna od najboljih momčadi SP-a, ali kod nas postoji puno rezervi. Treba poboljšati napadački dio. Trebamo igrati kao da se borimo za goli život. Moramo napraviti ratnu atmosferu i sviše samopouzdanja rješavati napadačke akcije", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jesam li razgovarao s izbornikom? Stalno razgovaramo. I jučer i danas ujutro smo razgovarali. Prvenstvo nije gotovo i u tom smjeru trebamo gledati. Nema vremena za plakanje i očajavanje. Moramo izvući maksimum u ovom trenutku", kazao je.

"Izbornik ostaje pri svome? Stvarno to ne bih komentirao. To pitanje nije za mene, dobit ćete informacije na vrijeme", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo