USMRTILE GA KOLEGE / Nakon Simoncellija, nova stravična smrt na stazi!

Image

Nakon što su prošlog mjeseca svijet automoto sporta uzdrmale pogibije Dana Wheldona i Marca Simoncellija, horor se nastavio nesretnom smrću Guida Falaschija.

14.11.2011.
12:08
VOYO logo

Sredinom prošlog mjeseca na posljednjoj ovosezonskoj utrci prvenstva IndyCar u Las Vegasu smrtno je stradao britanski vozač Dan Wheldon, a samo tjedan dana kasnije u utrci Moto GP-a u Maleziji život je izgubio talijanski motociklist Marco Simoncelli kojeg su, nakon pada - pregazili kolege.

Crni niz se nastavio u utrci poznatoj kao Turismo de Carretera na stazi Juan Manuel Fangio, koja se vozila u nedjelju u Argentini, a u nesreći je poginuo domaći vozač Guido Falaschi.

U posljednjem krugu nesretni je 24-godišnjak izgubio kontrolu nad svojim automobilom te se zaletio u zaštitnu gumu kraj staze.

U njegov bolid odmah su se zabila dva jureća automobila, a usmrtio ga je automobil za čijim volanom je bio Nestor Girolami.

Natjecanje je odmah prekinuto, a organizatori su potvrdili smrt Guida na najpopularnijoj utrci u Argentini. U nesreći je ozlijeđen i Nestor Girolami te se nalazi u bolnici u stabilnom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo