oporavlja se / Nakon dugo vremena nove informacije: Michael Schumacher više nije prikovan za krevet?

Image
Foto: JENS BUTTNER/DPA/PIXSELL

Legendarni Nijemac se nalazi u vili koja košta 50 milijuna eura, a navodno se svakog tjedna potroši 50.000 funti na njegovo liječenje

17.12.2018.
14:11
JENS BUTTNER/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Za desetak dana, točnije 29. prosinca, obilježit će se pet godina od strašne nesreće u kojoj je najbolji vozač u povijesti Formule 1 Michael Schumacher pao na skijanju u francuskim Alpama te završio u komi.

Schumacherova obitelj nakon nesreće je 'sakrila' legendarnog vozača Formule 1 od očiju javnosti i malo što se zna o njemu, iako su se tijekom godina u medijima svako malo pojavljivale kojekakve lažne vijesti i glasine. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jasno je da Schumacher više nikada neće biti onaj stari, a nekoliko godina proveo je prikovan za krevet i gotovo da nije davao znakove života. 

Međutim, u posljednje vrijeme izlaze informacije kako se Schumacher osjeća bolje, a danas je sličnu priču objavio i britanski Daily Mail, koji je napisao kako Nijemac više nije prikovan za krevet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Legendarni Nijemac se nalazi u vili koja košta 50 milijuna eura, a navodno se svakog tjedna potroši 50.000 funti na njegovo liječenje.

Vila u kojoj se Schumacher nalazi već neko vrijeme je na jezeru Ženeva, i to na mjestu na kojem vlada stroga tišina. Smiju ga posjetiti samo članovi obitelji kojima njegova supruga dozvoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo