PRESUDIO IM BIVŠI IGRAČ / Najveći šok ove sezone: Fenjeraš osramotio Chelsea

Image
Foto: AP

Lošem izdanju Bluesa pomogao je i menadžer Rafa Benitez koji je veći dio utakmice odmarao ponajbolje igrače Edena Hazarda i Juana Matu.

3.1.2013.
7:14
AP
VOYO logo

LONDON - U susretu 21. kola engleskog nogometnog prvenstva Queens Park Rangers je na Stamford Bridgeu iznenadio Chelsea pobijedivši 1:0 ostvarivši tek drugu pobjedu sezone i prvu na gostovanjima.

Pogodak odluke postigao je Shaun Wright-Phillips u 78. minuti sjajnim udarcem sa 20-tak metara. Usprkos pobjedi QPR je ostao na začelju ljestvice, međutim približio se zoni spasa na pet bodova zaostatka. Londonski sastav je protiv 'fenjeraša' Premier lige odigrao očajno, a lošem izdanju Bluesa pomogao je i menadžer RafaBenitez koji je veći dio utakmice odmarao ponajbolje igrače EdenaHazarda i JuanaMatu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri boda je dohvatio i Liverpool koji je bez većih problema pobijedio Sunderland 3:0. Junak utakmice bio je LuisSuarez koji je postigao dva, a namjestio još jedan pogodak. Strijelac za 'Redse' bio je i RaheemSterling.

U posljednjem susretu večeri Everton je na gostovanju pobijedio Newcastle United 2:1 skočivši na peto mjesto ljestvice. Newcastle je poveo već u drugoj minuti golom PapissaDembaCissea, no gosti su uspjeli okrenuti rezultat, a strijelci su bili LeightonBaines (43) i VictorAnichebe (60). Hrvatski reprezentativac NikicaJelavić je igrao do 88. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Manchester United sa 52 boda ispred gradskog suparnika Cityja sa 45 i Tottenhama sa 39 bodova. Chelsea je na četvrtoj poziciji sa 38 bodova, a TOP pet zatvara Everton sa 36 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo