NAKON GODINU DANA / Nagrada za napadače na Miljuša i Galinca

Image

Policija se godinu dana nakon brutalnog premlaćivanja Dušana Miljuša i devet mjeseci nakon batina koje je dobio Josip Galinec, sjetila objaviti nagradu za informacije o napadačima.

16.6.2009.
14:57
VOYO logo

OSIJEK - Za informacije o batinašima koji su prošle godine ubili boga u novinaru Jutarnjeg lista Dušanu Miljušu i šefu Uprave Industrogradnje Josipu Galincu, policija se u utorak sjetila raspisati nagradu.

Načelnik Ureda ravnatelja policije Krunoslav Borovec kaže da će za obavijest koja omogući rješenje ovih slučajeva sretnom dobitniku biti isplaćeno 50.000 kuna. U tom je smislu sve građane pozvao da, ako išta znaju što može pridonijeti jednoj ili drugoj kriminalističkoj obradi, jave policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miljuš, poznati novinar koji prati mafiju i organizirani kriminal, batine je pred svojom kućom dobio prije godinu dana, a otada mu je upućen i niz prijetnji. Posljednja je na njegovu adresu stigla ovih dana, a nepoznati mu pošiljatelj poručuje da je "prošli put imao sreće, ali da sljedeći put neće".

Predsjednik Uprave "Industrogradnje" Josip Galinec premlaćen je sredinom rujna prošle godine u blizini zgrade Ministarstva gospodarstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo