Nadal ipak ne igra u Abu Dabiju

Španac je oktazao učešće na egzibicionom turniru koji otvara novu tenisku sezonu

25.12.2012.
15:16
VOYO logo

Najbolji španski teniser Rafael Nadal ipak neće igrati na egzibiciji u Abu Dabiju koja je na programu od 27. do 29. decembra.

Nadal ima problema sa stomačnim virusom i odlučio je da odloži povratak na teren posle neugodne povrede kolena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Veoma sam razočaran što neću moći da se takmičim u Abu Dabiju ove godine. Bio sam veoma uzbuđen zbog povratka na teren, a i uvek se lepo provedem na tom turniru - napisao je Nadal na svojoj stranici na Fejsbuku.

Iako nije igrao od Vimbldona, kada je iznenađujuće poražen u drugom kolu od Čeha Lukaša Rosola, španski teniser smatra da će brzo uhvatiti priključak sa Đokovićem, Federerom i Marijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, posle pauze od nepuna dva meseca nakon završnog Mastersa u Londonu, teniseri će otvoriti novu sezonu u Abu Dabiju, gde titulu brani Novak Đoković.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je slobodan u prvom kolu, a na startu turnira sastaće se Janko Tipsarević i Endi Marej, odnosno David Ferer i Tomaš Berdih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobednik prvog duela u polufinalu trebalo je da ide na Nadala, dok Đoković čeka španskog ili češkog predstavnika. Prošle godine titulu je osvojio Đoković, a na putu do trona pobedio je Gaela Monfisa (6:2, 4:6, 6:2), Rodžera Federera (6:2, 6:1) i Davida Ferera (6:2, 6:1).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo