DOKVALIFIKACIJE ZA EURO / Na Tursku bez Badelja i Klasnića!

Hrvatski izbornik Slaven Bilić objavio je konačan popis igrača za dvije utakmice dokvalifikacija za Europsko prvenstvo koje se održava u Poljskoj i Ukrajini.

2.11.2011.
12:36
VOYO logo

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić objavio je u srijedu popis od 24 igrača na koja računa za nastup na dvjema dokvalifikacijskim utakmicama za plasman na EP u Poljskoj i Ukrajini, koje će naši najbolji nogometaši igrati protiv Turske, 11. studenoga u Istanbulu i 15. studenoga u Zagrebu.

"Bit će dvije prave utakmice, imamo dovoljno i znanja i karaktera i snage da si osiguramo plasman na prvenstvo Europe", kazao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja ne sumnjam da ćemo mi pokazati karakter i kvalitet i snagu, a ako budemo takvi, a bit ćemo takvi, mi imamo realne šanse za pobijediti protivnika", dodao je izbornik.

Sa šireg popisa od 28 nogometaša ranije su otpali povrijeđeni Niko Kranjčar i Mladen Petrić, a njima se nedavno pridružio i Ivan Strinić, pa je Bilić sa šireg popisa maknuo četvrtog vratara Vjekoslava Tomića, te Milana Badelja iz veze i Ivana Klasnića od napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Bilićevom popisu su:

vratari: Stipe Pletikosa (FC Rostov), Danijel Subašić (Hajduk), Ivan Kelava (GNK Dinamo)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

braniči: Darijo Srna (Šahtar), Vedran Ćorluka (Tottenham), Šime Vrsaljko (GNK Dinamo), Dejan Lovren (Olympique Lyonnais), Josip Šimunić (GNK Dinamo), Gordon Schildenfeld (FC Eintracht) i Domagoj Vida (GNK Dinamo), Manuel Pamić (AC Sparta Prag).

veznjaci: Ognjen Vukojević (FC Dynamo Kijev), Ivan Rakitić (Sevilla), Tomislav Dujmović (FC Dinamo Moskva), Luka Modrić (Tottenham), Mato Jajalo (FC Koeln), Ivan Perišić (BVB Borussia Dortmund), Danijel Pranjić (FC Bayern Muenchen), Ivo Iličević (HSV)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

napadači: Mario Mandžukić (VfL Wolfsburg), Eduardo Da Silva (Šahtar), Nikica Jelavić (Rangers), Nikola Kalinić (Dnipro), Ivica Olić (FC Bayern Muenchen).

Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo