ZVIJEZDA POSTALA PREDMET SPRDNJE: / "Odijeva se kao peruanski svirač frule"

Image
Foto: AFP, JERRY LAMPEN

Nizozemski krilni napadač Memphis Depay trebao je biti veliko pojačanje Manchester Uniteda u aktualnoj sezoni.

19.10.2015.
21:44
AFP, JERRY LAMPEN
VOYO logo

U subotnjoj pobjedi protiv Evertona (3:0) nije ni ulazio u igru, a ruže mu baš ne cvatu ni u domovini. S nizozemskom se reprezentacijom nije uspio kvalificirati na Europsko prvenstvo, a naša se na meti kritika i zbog vlastitog odijevanja.

"Mora popraviti ponašanje"

Depay se na okupljanjima nacionalne momčadi počeo pojavljivati u vrlo osebujnim izdanjima, a u Nizozemskoj smatraju da na taj način samo želi privući pozornost na sebe i glumiti zvijezdu. Mnogima su još uvijek u sjećanju šešir i šal s kojima se u rujnu pojavio na okupljanju Oranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Memphis se mora ispraviti. Mora shvatiti da je član nogometne momčadi, a ne individualac poput Usaina Bolta. U hotelu se pojavio odjeven kao peruanski svirač panove frule. Ako si mlad igrač i nisi još ništa napravio u karijeri, nemoj se takav pojavljivati pred trenerom", izjavio je poznati nizozemski trener Co Adrianse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ronaldo radi takve stvari, ali on se barem dokazao. A Memphis ne razgovara ni s novinarima, što nije pravi put. On predstavlja nizozemski narod i želimo znati što misli. Uvijek mora pričati za medije i mora popraviti svoje ponašanje", dodao je Adrianse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo